luni, 22 octombrie 2012

Greutatea alegerii

Ce ai alege? Intre trecut si viitor... Intre a iubi si a fi iubit... Intre a da o sansa si a trada increderea...
Situatia este urmatoarea: ce ai face daca ai parasit pe cineva pe care iubesti din cauza ca nu te iubeste reciproc, plus la toate nici nu te-a respectat ca om. Insa acum deja esti cu alcineva, care te stimeaza, se comporta minunat cu tine, si inca si posibil ca te iubeste. DAR! Fostei ia venit mintea la cap si te vrea inapoi, ea nu stie ca deja esti cu alta.
Intre ce sa alegi? Sa te intorci inapoi sau sa uiti si sa mergi inainte? Sa fii alaturi de persoana iubita si sa nu stii preci ce te asteapta, iarasi aceiasi umilinta sau poate ceva sa schimbat? Sa ramai langa cea cu care esti acum, care te iubeste si te stimeaza cu toate neajunsurile tale, sa incerci s-o indragesti si tu. Sa dai o sansa trecutului, sau sa io iai posibilului tau viitor? Sau sa alergi dupa doi iepuri? Dar cum se stie - cine alearga dupa doi iepuri nu prinde nici unul, sau si mai rau - primeste p****la de la padurar. Poate cineva sa-mi dea raspuns?

2 comentarii:

  1. Doar persoana ta merita o sansa , nu trecututl , nu viitorul sau orice alta persoana ... Alegi sa-ti dai o sansa tie ca sa fii fericit pentru ca doar de tine depinde acest lucru ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci ca alegerea pe care am luat-o a fost una in favoarea mea. Pentru ca sunt fericit acum

      Ștergere

Tu despre ce gandesti?